Tóth Gabi a kórházba kerüléséről: Megterhelő volt az elmúlt időszak

Az énekesnő az Instagramon nyugtatja a rajongóit.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Kórházba került Tóth Gabi 2022. September 23. 13:03 kórházba került Tóth Gabi.

Az okokról nem lehet tudni, de úgy tűnik igaza van férjének, Krausz Gábornak, aki korábban azt írta egy hozzászólásban, hogy „nincs komoly probléma, nagyobb volt az ijedtség csak egy kis pihenésre van szüksége.”

Instagram/Tóth Gabi

Most megszólalt az ügyben maga az érintett is.

Tóth Gabi egy Instagram-posztban azt írja, hogy

„Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy már sokkal jobban vagyok. Megterhelő volt számomra az elmúlt időszak, ezért a következő hónapokban vissza kell vennem a tempóból. Természetesen a holnapi szegedi koncert nem marad el, a közönség szeretete, a zene feltölti a lelkem és számomra ez a legfontosabb. Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, az aggódást.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű