Tovább javult Fico állapota, már kommunikál

De egyelőre még a kórházban marad.

Tovább javult Robert Fico szlovák kormányfő állapota, aki ellen a múlt héten merényletet kíséreltek meg. "A mai konzultációk szerint a beteg állapota stabilizálódott" – áll abban a közleményben, amely szerint Robert Fico már kommunikál, és gyulladásai lassan enyhülnek. A kormányfő egyelőre a kórházban marad - írja a hvg.hu a besztercebányai Roosevelt kórházra hivatkozva.

Robert Ficot szerda délután lőtték meg A nyílt utcán lőtték meg a szlovák miniszterelnököt May 15. 15:43 , amikor egy kampányúton az emberek közé ment Handlová (Nyitrabánya) városában. Az elkövető egy 71 éves költő, Juraj Cintula volt, aki korábban biztonsági őrként is dolgozott, valamint tagja volt egy oroszbarát szélsőséges csoportnak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet