Tovább kúszhat Mészáros Lőrinc keze a Balaton-parton

A Gazdasági Versenyhivatal áldására várnak.

A Gazdasági Versenyhivatal engedélyét kéri a felcsúti polgármester, Mészáros Lőrinc és Jászai Gellért közös érdekeltsége egy tucat balatoni kemping megszerzésére - írja a Zoom.hu . A Mészáros érdekeltségében lévő Konzum Nyrt. már áprilisban bejelentette a cégvásárlásokat, az összefonódásról szóló bejelentést a Konzum résztulajdonában álló BLT Group Zrt. pedig tegnap adta be.

Eszerint a Balatontourist Kft., a Balatontourist Camping Kft., és a Balatontourist Füred Club Camping Kft. üzletrészeinek száz százalékát szereznék meg, ezzel egyedüli irányítást szereznének felettük.

Ha összejön az üzlet, nagyon kaszálhatnak, a Balatontourist ugyanis 12 kempinget működtet, árbevételük tavaly 1,7 milliárd forint volt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság