Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Tovább szólhat a Nyugat Rádió!

Nemrég írtunk arról, hogy 11 év után elhallgat Szombathely népszerű rádiója. Most itt a remény a megmaradásra.

Mindezt sajtóközleményben jelentették be a rádió tulajdonosai.

Sajtóközlemény

Örömmel jelentjük minden szombathelyinek és azoknak, akik szeretik hallgatni a Nyugat Rádiót, hogy tovább szólhatunk!

A megszűnésünkről szóló hír Sajnos ennyi volt! Március végén elhallgat a Nyugat Rádió 2016. March 08. 16:12 megjelenése óta ugyanis nagyon sok segítséget kaptunk. Az utóbbi két hétben több millió forint támogatás érkezett a rádióhoz. A reklámozók is többet kerestek bennünk, jelentősen többet hirdettek a Rádióban.

Sok segítséget jelentett az is, hogy a rádió jelenlegi stúdiójának helyén, a Savaria Plazában is tovább maradhatunk. Az új tulajdonosok ugyanis rendkívül korrekt módom lehetővé tették, hogy április 12-ig még innen sugározhassuk adásunkat. Ezt követően pedig a mostani feltételek mellett biztosítanak szerkesztőségünknek helyet az Uránia Üzletházban.

Tehát örömmel mondhatom: megvan a remény, hogy tovább szól a Nyugat Rádió! Az elkövetkezendő hetekben mindent megteszünk annak érdekében, hogy a működés feltételeit lehetővé tegyük, azonban ehhez kérjük a rádióért aggódó és a rádiót szeretők segítségét. Ugyanis a rádió nonprofit jelleggel működik, nem az a célunk, hogy nyereséget termeljünk, hanem, hogy színvonalas rádióműsorokat készítsünk a szombathelyieknek.

A Nyugat Rádió várja továbbra is a támogatásokat, hogy április. 12 után is biztonságban végezhesse tovább a munkáját.

A rádió számlaszáma: OTP 11747006-20208152-00000000

Minden segítség számít, és a rádió és munkatársai minden egyes támogatást előre köszönnek

Horváth Zoltán
ügyvezető igazgató
Nyugat Rádió

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra