Továbbra is 100 %-os a Haladás futsal csapata

A fiatal fővárosi együttes alaposan meglepte a zöld-fehéreket sok passzos, gyors, kombinatív játékukkal. Az első félidőben még a rákosmentiek vezettek, ám Jágerék a szünet után fordítottak, és magabiztos győzelmet arattak.

Az NB II-es futsal bajnokság Nyugati csoportjának 3. fordulójában az Admirál-Haladás VSE Budapesten, a Rákosmenti Futsal Club otthonában lépett pályára.

A zöld-fehérek Jáger Sándor révén a tizedik percben megszerezték a vezetést, ezt követően azonban a fiatal fővárosi csapat alaposan meglepte a Halisokat. Sok passzos, gyors, kombinatív játékuknak köszönhetően fordítottak és a félidő 2-1-es rákosmenti vezetéssel zárult.

A szünetben Pálmay Tamás edző rendet tett a fiúk fejében és a második játékrészre egy teljesen más Hali vonult ki.

Egész pályás letámadást alkalmazva ráerőltették akaratukat az ellenfélre, ami gólokban is megmutatkozott. A csapatkapitány, Németh Péter szemfüles találatával sikerült egyenlíteni, utána pedig sorban potyogtak a gólok. Előbb Bánfalvi Attila szépségdíjas fejesével átvették a vezetést, majd Bagó Gábor begyakorolt szögletvariáció alkalmával növelte az előnyt. Egy gyönyörű Halmos Máté egyéni alakítás hozta az ötödik szombathelyi gólt, a végeredményt Sipos állította be büntető után.

Somfalvi Csaba, szakmai igazgató: Az utazás, az első idegenbeli mérkőzés izgalma és a lendületes ellenfél nagyon megnehezítette a dolgunkat, de ezen a mérkőzésen a fiúk megmutatták, hogy kell vesztes állásból felállni és egységes csapatként működve tudták venni ezt a korántsem könnyű akadályt.

A következő hazai mérkőzés igazi rangadó lesz, hisz a listavezető Elte SE csapata látogat a második Haladás otthonába. A Rohonci úti meccs hétfőn (25-én) a megszokott fél 8-as időpontban kezdődik a munkacsarnokba. A belépés ingyenes.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport