Traffipax-videók a szombathelyi zebrák környékéről

A múlt héten beszámoltunk arról a rendőri ellenőrzésről, ami a zebrák környékén vadászott a gyorshajtókra, szabálytalankodókra. Most videót is mutathatunk néhány vakmerő autósról.

Januárban több baleset is történt gyalogátkelőknél, négy gyalogos súlyos sérülést szenvedett. Az ezt követő rendőri ellenőrzésről már beszámoltunk Gyorshajtók a szombathelyi zebrák környékén 2011. February 18. 15:24 , most viszont videóval is kiegészítjük előző anyagunkat, hogy valós sebességgel is megtekinthető legyen néhány autós vakmerő lavírozása.

Videó szombathelyi zebráknál szabálytalankodó autósokról

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A képen látható járművek vezetői - és még pár százan - súlyos pénzbüntetésre számíthatnak. A felvételeket a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságtól kaptuk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló