Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trump egyik házát is letarolta az Irma hurrikán

Irma közeledik Floridához.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Katasztrofális állapotokat hagyott maga után a Karib-szigeteken Irma, St. Martint szerda reggel érte el az évszázad egyik legdurvább hurrikánja. A területi tanács elnöke szerint a sziget 95 százalékát elpusztította a hurrikán, ott áll egyébként Donald Trump 11 hálószobás luxusvillája is, amelyet még 2013-ban vásárolt meg egy üzlettársától.

Az ingatlan pontos állapota egyelőre nem ismert, ugyanakkor miután egy vízparti házról van szó, valószínűleg a sziget többi részéhez hasonló állapotban van.

Irma most Dél-Florida felé tart, a hétvégére ér oda. A félszigeten egyébként pánik tört ki Pánik tört ki Floridában az érkező hurrikán miatt - mondja Miami mellett élő ismerősünk 2017. September 06. 19:43 a hurrikán közeledtének hírére.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés