Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Tudta? A QR-kódos táblát beolvasni kell, nem pozdorjává törni :(((((

A Szombathelyi Polgárok szoborcsoport tábláját olvashatatlanra zúzták, mindössze két napig maradt egyben.

Máris széttörték a két napja felavatott QR-kódos táblát, amit a Szombathelyi Polgárok című szoborcsoport talpazatán helyeztek el. A tábla a szobor történetét volt hivatott bemutatni, amíg valaki úgy nem döntött, hogy ezen mutatja be erejét.

Valaki nagyon erős akart lenni
Szombathelyi Szépítő Egyesület

A Szombathelyi Szépítő Egyesület elnöke feljelentést tett a Szombathelyi Rendőrkapitányságon, akik megkezdték a nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Az egyesület kéri, hogy aki rendelkezik olyan információval, amely elősegítheti az elkövető vagy elkövetők nyomra kerítését, jelezze a szervezet vagy a rendőrség felé.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Mostantól QR-kóddal ismerkedhetünk meg jobban a „Szombathelyi polgárokkal”

A Szombathelyi Szépítő Egyesület kezdeményezésére kapott új táblát a városháza előtti szoborcsoport.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló