Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tudta? A QR-kódos táblát beolvasni kell, nem pozdorjává törni :(((((

A Szombathelyi Polgárok szoborcsoport tábláját olvashatatlanra zúzták, mindössze két napig maradt egyben.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Máris széttörték a két napja felavatott QR-kódos táblát, amit a Szombathelyi Polgárok című szoborcsoport talpazatán helyeztek el. A tábla a szobor történetét volt hivatott bemutatni, amíg valaki úgy nem döntött, hogy ezen mutatja be erejét.

Valaki nagyon erős akart lenni
Szombathelyi Szépítő Egyesület
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A Szombathelyi Szépítő Egyesület elnöke feljelentést tett a Szombathelyi Rendőrkapitányságon, akik megkezdték a nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Az egyesület kéri, hogy aki rendelkezik olyan információval, amely elősegítheti az elkövető vagy elkövetők nyomra kerítését, jelezze a szervezet vagy a rendőrség felé.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Mostantól QR-kóddal ismerkedhetünk meg jobban a „Szombathelyi polgárokkal”

A Szombathelyi Szépítő Egyesület kezdeményezésére kapott új táblát a városháza előtti szoborcsoport.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés