Túl szűk lehetett a járda a szombathelyi biciklisnek: az árokból az úttestre repült

Belehajtott a vízelvezető árokba, majd onnan az úttestre esett.

Egy kerékpáros sérült meg súlyosan abban a balesetben, amely 2021. december 28-án történt Szombathelyen - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság, majd ismertette az esetet: egy helyi lakos kerékpárral közlekedett a Petőfi Sándor utcában a gyalogjárdán a Szily János utca felől az Ady Endre tér irányába. Haladása során a járdáról lehaladva a vízelvezető árokba hajtott, ahol elvesztette uralmát a kerékpár irányítása felett és az úttestre esett. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló