Tüntetést hirdetett péntekre Bayer Zsolt

Azután hív mindenkit utcára, miután kiderült: 200 milliós büntetést kell fizetnie Magyarországnak.

Tüntetést hirdetett meg péntek este hat órára az EU budapesti képviseletéhez Bayer Zsolt - a hírt a publicista jelentette be Facebook-oldalán.

A demonstrációt azért szervezi, mert felháborítónak tartja, hogy "az Európai Bizottság immár másodszor nyújtott be keresetet hazánk ellen az Európai Bírósághoz."

"Az ok: Magyarország nem engedi be a migránsokat, Magyarország nem hajlandó olyan állapotokat teremteni a határain belül, amilyen állapotok uralkodok ma a nyugati nagyvárosokban, Magyarország nem hajlandó kiugró bűnözési statisztikák, állandó erőszak és állandó terrorfenyegetettség árnyékában élni" - írta Bayer. Ezért egyébként az Európai Bíróság 200 millió euróra büntette 200 millió eurós büntetést kapott Magyarország - Orbán Viktor felháborítónak tartja a döntést June 13. 12:23 Magyarországot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet