Tűzoltókat jutalmazott a körmendi és a szentgotthárdi polgármester

A városok vezetői a települések polgármesteri hivatalaiban fogadták az elismerésben részesíteni kívánt tűzoltókat.

A Tűzoltók Napja, május 4. alkalmából a körmendi és a szentgotthárdi városvezetés is elismerte azon tűzoltók áldozatkész munkáját, akik a településeken élők biztonsága érdekében végeznek a mindennapokban - közölte hétfő délután a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A városok vezetői a települések polgármesteri hivatalaiban fogadták az elismerésben részesíteni kívánt tűzoltókat. Bebes István, Körmend város polgármestere május 3-án Dénes Károly tűzoltó alezredes, a Körmendi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője és Németh Péter tűzoltó őrnagy, a Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka kíséretében fogadta azokat a tűzoltókat, akiket érdemesnek találtak arra, hogy munkájuk köszöneteképp elismerésben részesüljenek. Szolgálati feladatai kiemelkedő teljesítéséért jutalomban részesítette Hajnal József tűzoltó főtörzszászlóst, Horváth Tamás tűzoltó főtörzsőrmestert és Jóna László tűzoltó főtörzsőrmestert, a Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltóit.

Németh Péter tű. őrnagy/Körmend HTP

Huszár Gábor, Szentgotthárd város polgármestere május 6-án a polgármesteri hivatalban fogadta a katasztrófavédelmi őrsön szolgálatot teljesítő tűzoltókat. Munkáját megköszönte és egyben elismerésben részesítette Farkas Miklós Róbert tűzoltó zászlóst és Herczeg Péter tűzoltó főtörzsőrmestert, a Szentgotthárdi Katasztrófavédelmi Őrs tűzoltóit.

Németh Péter tű. őrnagy/Körmend HTP

Gratulálunk az elismerésekhez!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet