3 214 611 Ft, 145 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Mégis a túlélő vezethette a tv-toronyhoz berepülő autót - vádemelési javaslat

Az autót sem az elhunyt, sem a túlélő nem vezethette volna, mivel az előzőnek még, az utóbbinak pedig már nem volt vezetői engedélye.
Ahogyan arról lapunk is beszámolt Halálos baleset a tévétoronynál - ketten repültek ki a kocsiból Hegyhátsálnál 2022. December 12. 07:11 , halálos kimenetelű közlekedési baleset történt 2022. december 11-én a 7441-es úton. Egy 34 éves férfi utasával személygépkocsival közlekedett Halastó felől Hegyhátsál irányába. Az út 18-as kilométerszelvényében letért az útról, majd a jobb oldalon először a szántóföldbe csapódott, majd többször megpördülve a tetőlemezére borulva állt meg. Az autóban utazó fiatalember a baleset következtében kiesett, és a helyszínen életét vesztette. A gépkocsit vezető férfi könnyebben sérült meg.

A szakértői vélemények, tanúkihallgatások és egyéb bizonyítékok alapján a sofőrt a nyomozó hatóság halált okozó járművezetés ittas állapotban, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntettek megalapozott gyanúja miatt kihallgatta, majd őrizetbe vétele mellett kezdeményezte letartóztatását.

A BMW többször is a levegőbe emelkedett, ketten kizuhantak belőle
TM/Nyugat.hu

Az eljárási cselekményeket a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Szombathelyi Járási Ügyészségnek.

A sofőr és utasa kizuhant a BMW-ből Hegyhátsálnál
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló