Úgy néz ki, mégis lejátssza a Haladás a hátralévő két meccsét

A licenc iránti fellebbezést a társaság benyújtja.

Dr. László Győző, Szombathely sportért felelős alpolgármesterének közleménye a Haladás Labdarúgó Kft. tulajdonosi egyeztetése kapcsán:

"A mai napon a Haladás Labdarúgó Kft. tulajdonosi egyeztetésére került sor, javaslatunkra (eleget téve a szurkolói körök megkeresésének) a szurkolók képviselőinek bevonásával. A licenc iránti fellebbezést a társaság benyújtja, a többségi tulajdonos Homlok Zsolt pedig további tárgyalásokat folytat reménybeli támogatók bevonására a pénzügyi helyzet stabilizálása érdekében. Ígéretet kaptunk, hogy a hátralévő két mérkőzést a csapat le fogja játszani, valamint a szurkolók képviselőit a május 28-án esedékes taggyűlésre is meg fogják hívni. Ahogy ígértük, továbbra is a szurkolók bevonásával fogunk eljárni városunk labdarúgócsapata érdekében."

Vasárnap írtuk Úgy néz ki, hétfőn a Vasas ellen utolsó meccsét játssza a Haladás May 12. 13:27 , hogy előfordulhat, a csapat az utolsó két fordulóra nem tud kiállni. Erről a részleteket itt Úgy néz ki, hétfőn a Vasas ellen utolsó meccsét játssza a Haladás May 12. 13:27 olvashatják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra