Úgy néz ki, még egy jó darabig nem fog működni a lift a szombathelyi Domusban

Már megrendelték a javítást, de az alkatrész-beszerzés egy kicsit nehézkes.

A Domusban már hetek óta nem működik a lift, így sokaknak szinte megközelíthetetlenné vált a sok lépcső miatt az ott működő orvosi rendelő és a gyógyszertár.

Czeglédy Csaba a városrész képviselője utánajárt az ügynek, és így kiderült, hogy "már megrendelték a lift javítását, azonban a szükséges alkatrészek beszerzése – régi típusú a lift – sok időt vesz igénybe, így legalább még 30 nap, mire újra működni fog" - írta Facebook-bejegyzésében.

Megoldásként egyelőre azt találták ki, hogy a Domus orvosi rendelőjében szolgálatot teljesítő háziorvosok személyesen mennek el azokhoz, akik számára akadályt jelent az orvoshoz jutásban a lift hiánya.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely