Úgy véljük, ebből botrány lesz: Gyurcsány szerint Orbán náci

Náci politikusnak tartja Orbánt Gyurcsány Ferenc. A Demokratikus Koalíció elnöke szerint a miniszterelnök mentálisan beteg politikai szörny lett.

"Orbán náci politikus. Mert a magyart fajnak, kiválasztottnak, felsőbbrendűnek tekinti, magát pedig az emberi világ feletti létvaló kiválasztottjának. Politikai szörny, mentálisan beteg" – írta Facebook-posztjában Gyurcsány Ferenc.

A DK-s politikus szerint a miniszterelnöknek nincs valódi mondanivalója az egyetemes emberi fajról. Isten népéről. Miközben tudja, hogy a magyar is kevert világú nemzet, mint mindegyik, de mégis: náci módon magyar különlegességről, kiválasztottságról beszél és így cselekszik. Azzal az üzenettel, hogy aki magyar, az jobb, "az egyéni és nemzeti sikertelenség programját" hirdeti. Ez az üzenet azt sugallja "nem kell teljesíteni, ha magyar vagy, győztes vagy".

Gyurcsány Facebook kép
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek