"Aki ismer, az tudja, hogy nem adom fel!" - írja a körmendi polgármester, miután kiderült, nem indítanák újra

"Budapesten, Egyházasrádócon, Rábatöttösön és Szombathelyen élő személyek is döntöttek arról hogy ki legyen a város polgármesterjelöltje a Fideszben Körmenden."

A hír igaz, Belencsák István a Fidesz polgármesterjelöltje - erősítették meg a körmendi Fidesz belső köreiből. Informátorunk azt mondta, hamarosan hivatalosan is bejelentik a jelöltséget, addig nem akar névvel nyilatkozni - írtuk Eldőlt: Bebes István helyett Belencsák István lesz Körmenden a kormánypárt polgármesterjelöltje February 24. 16:34 tegnap.

Mégpedig annyira igaz, hogy Bebes István ma Facebook-bejegyzésben írta meg a kialakult helyzetet:

"Zöldcédulás választás - egy szavazás története!

"Új helyzet" van!

Ezzel a felütéssel hívogatták és keresték meg személyesen a körmendi Fidesz tagjait a csoportban levő újhullámos ifjak és néhány segítőjük!

Igen!

Tényleg helyzet volt, hiszen egy olyan külszolgálati felkérés érkezett hozzám, amely lehetővé tenné számomra azt hogy ne csak helyi szinten hanem nemzetközi téren is szolgálhassam csodálatos hazámat, Magyarországot!

Mindez persze egyelőre csak lehetőség melynek végkifejlete még hátra van.

Ennek tudatában a Fidesz körmendi csoportjának elnöksége egyhangúlag dr. Szabó Barnát a Polgári Összefogás Körmendért Egyesület elnökét kérte fel és jelölte a körmendi polgármesteri posztra melyet a tagságnak kellett volna elfogadni.

Az ülés megkezdése előtti két és fél hétben valósággal "felrobbant" a csoport!

Az "ifjak és segítőik" folyamatosan hivogatták, személyes megkeresésekkel zaklatták, fenyegették és vegzáltak a tagokat. A cél az volt hogy a csoport Belencsák Istvánt és ne dr. Szabó Barnát támogassa a polgármester jelölőn!

Tették ezt annak ellenére hogy tudták hogy a városban doktor úr sokkal nagyobb támogatással bír mindenkinél itt Körmenden. És ez vonatkozik Patonay Imrére is aki valószinűleg a jelenlegi ellenzék jelöltje lenne.

A pénteki napon csúcsosodott ki minden, amikor többek között Budapesten, Egyházasrádócon, Rábatöttösön és Szombathelyen élő személyek is döntöttek arról hogy ki legyen a város polgármesterjelöltje a Fideszben Körmenden.

A végeredmény már szinte a kihirdetés pillanatában megjelent egy liberális illetőségű internetes oldalon.

Főként azért mert a kiszivárogtatás mintaszerűen működik egyeseknél a körmendi Fideszben.

A csoportban jelenlévő "Hegedüs Istvánok, Brutusok és Júdások azonnal lecsapnak hosszú késeikkel ha valami számukra előnytelent vélnek felfedezni!

Júdás például hosszú gyalázkodásban sorolta hogy miért is vagyok gyűlöletes ember! Tette ezt úgy hogy még felolvasni sem tudta bértollnoka által megírt förmedvényét!

Az eredmény kihirdetése után azután kezet nyújtott nekem és megmutatta az ott tartózkodóknak hogy kit kell keresztre feszíteni!

Az eredmény ismert!

A gyűlöletkeltés és összeesküvés elérte célját! A megfélemlítés, megvásárlás és vegzálás célba ért! A tagok személyemen keresztül doktor urat "büntették" meg!

Körmenden győzött a zöld cédula!

A városlakók pedig vegyék ezt tudomásul?

Aki viszont engem ismer az tudja hogy nem adom fel! Körmend többet érdemel!

A csata elveszett, de az igazság majd utat tör magának! Az pedig hogy ki és hogyan számol el saját lelkiismeretével a "hosszú kések" estéje után az majd később fog eldőlni.

Addig is én a leghatározottabban kérem a Fidesz Magyar Polgári Szövetség országos döntéshozóit hogy dr. Szabó Barna jelölését támogassák Körmenden a polgármesteri tisztségre!"

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet