Új játékost igazolt az SZKKA

Egy korábbi magyar válogatott jobbátlövő érkezik Szombathelyre.

Komoly erősítéssel kezdte a 2022-es évet a szombathelyi kézliabdaklub NB I-es csapata: leigazolták a 27 éves jobbátlövőt, Szekerczés Lucát – jelentették be kedden a Kärcher Centerben tartott sajtótájékoztatón.

www.szombathelyikezilabda.hu

A fiatal sportolót nem kell bemutatni a kézilabdabarátoknak, hiszen korábban a magyar válogatott tagja volt és játszott jobbátlövőként a Ferencvárosi TC-ben, Siófokon, Dunaújvárosban, illetve az MTK-ban is. Légiósként pedig kipróbálta magát Németországban, a 2016/17-es idényt a Metzingen csapatánál töltötte, majd a Thüringer együtteséhez szerződött.

„A legutóbbi németországi időszakomat kudarcként éltem meg, de most nagyon örülök, hogy itt lehetek Szombathelyen. Az elmúlt másfél hétben már a csapattal edzettem és nagyon jók az első benyomásaim. Marosán György vezetőedzőt és több játékost is ismertem már korábbról, eddig gördülékeny a közös munka és úgy érzem, hogy remekül halad a beilleszkedésem” – mondta Luca.

www.szombathelyikezilabda.hu

Az SZKKA új játékosát egyébként a klub támogatója, a Kozma Szerszámáruház képviseletében Kozma Katalin, László Győző sportért is felelős alpolgármester és a klub ügyvezető-elnöke, Pődör Zoltán köszöntötte.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport