Új nevet kap a szombathelyi Aréna Savaria?

Pénteken minden kiderül.

Olvasónk arra haladtában csodálkozott rá - és fényképezte le nekünk -, hogy az Aréna Savariára szép csendben kikerült egy Schaeffler felirat is. Érdeklődött, mit tudunk róla, mi a titok.

Nos, ilyen az, amikor az élet megelőzi saját magát, hiszen a névváltozásról pénteken tartanak sajtótájékoztatót, az érintettek - a város és a cég -, ekkor számolnak be az együttműködés részleteiről.

Arról majd akkor tudunk beszámolni, most csak a tényt rögzítjük, ami úgyis látszik, a jó öreg Aréna új nevet kap. Ennyi a titok, ami nem titok, tehát péntekig senki ne lepődjön meg, aki arra jár.

Új nevet kap az Aréna Savaria
olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet