Új prémium szálloda épül Sárváron

83 szobás lesz, jövő őszre készül el.

Prémium kategóriás szálloda épül Sárváron. A sárvári kórház mögött, a Csónakázó-tó mellett lévő 3,7 hektáros területen valósul meg a Modero Health Concept Hotel Sárvár a Market Építő Zrt. kivitelezésében – olvasható a kivitelező cég Facebook-bejegyzésében.

A egyedi koncepciójú hotel építésének az előkészítése 15 éve tart.

„A 83 szobás, prémium kategóriás hotel kivitelezése már a tél folyamán megkezdődött, az alapozásnál tartanak a munkálatok, és nemsokára elkezdődik az épület felhúzása. A szálloda a tervek szerint 2023 őszén nyitja meg kapuit” – olvasható a posztban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság