Videón mutatjuk az új szombathelyi körforgalmat csúcsidőben

Iskolakezdés előtt küldtük fel a drónt, hogy csúcsidőben figyelhessük meg a forgalmat. A két eső között rögzített részt közzétesszük, hiszen sokaknak tanulságos lehet ilyen szögből megfigyelni a járművek behaladását és a sofőrök reakcióját a különféle forgalmi szituációkra.

A videónk reggel 7:31 és 7:58 között valós időben mutatja a Bartók Béla körút, a Jégpince út, a Jókai Mór utca és Gagarin út forgalmát, valamint jól látszanak a Kárpáti Kelemen utcából érkezők is. Azért nem timelapse videót mutatunk, mert így jól megfigyelhetők a pillanatnyi megtorpanások is.

Nincs jelentősége, de azért elmondjuk, hogy a videóban 1:36-tól a felvétel végéig hallható eredeti hang, az első másfél percben pedig egy 8 óra után ugyanott rögzített hangsáv hallható. A drón nem rögzít hangot (a zümmögésen kívül más amúgy sem hallatszana), így az indítása után kamerával rögzítettük a hangot a kereszteződés mellett.

Új körforgalom Szombathelyen, légifelvételen
TM/Nyugat.hu

A véleményeket örömmel olvassuk. Addig is, jó (kör-)forgalomfigyelést annak, akit érdekel az ilyesmi.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló