Új tulajdonosa van a Savaria Plázának - és velük jön a H&M

A plázával kapcsolatban álló üzleti körökből már napokkal ezelőtt érkezett arra utaló jelzés, hogy valami készül a bevásárlóközpont körül. A bérlők egy részét már kiköltöztették.

Mészáros József és Rácz Elemér, két ismert szombathelyi üzletember. Az ő cégeik vették meg a bevásárlóközpontot. Az új tulajdonosok több bérlőt már kiköltöztettek. Bezárt a gyermekfoglalkoztató és a kézműves bolt is. De úgy tudjuk, a földszintet teljesen ki akarják üríteni – elképzelhető, hogy a CBA is költözni kényszerül, mert

kell a hely az új bérlőknek. Világmárkák érkezhetnek Szombathelyre: Zara, CCC és igen, az általunk már sokat emlegetett H&M is.

Arról, hogy a két szombathelyi vállalkozó megvásárolta a Savaria plázát még múlt héten kaptunk információt. Beszéltünk az egyik érintett cégvezetővel, ám ő időt kért, hogy mielőtt kommentálja értesülésünket, egyeztessen tulajdonostársaival. Úgy tűnik, bízhatunk a forrásunkban, mert a Frisss.hu ma megírta: hamarosan a nyilvánosság elé áll az új menedzsment.

Savaria Plaza
BZ

Az új tulajdonosokat – ha másként nem is – névről valószínűleg sokan ismerik Szombathelyen. Mészáros József, a Főtéri Vagyonkezelő Kft.-n keresztül több Fő téri ingatlan tulajdonosa, Rácz Elemér neve pedig az Inter-Alp cégekből lehet ismerős. Nem ez az első közös üzletük Mészárossal, 2013-ban például közösen vásárolták meg Nem biztos, hogy élelmiszerbolt lesz a Fő téri Match helyén 2013. June 26. 11:32 a Fő téri Match üzletnek helyet adó ingatlant.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság