Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Új ügyvezető az Egis Körmend élén

Fiatal szakembert neveztek ki a klub. élére.

Július elsejétől Kozma Gergő személyében új ügyvezetője van az Egis Körmendnek, amely szorgalmasan készül a következő szezonra – írja a BB1.hu .

A klub tulajdonosa, a Körmend Múltja, Jelene és Jövője Alapítvány közleménye:

"Bár a kosárlabda bajnokság hetek óta véget ért, a munka nem állt meg Körmenden, ahol eddig csak a távozó és érkező játékosokról hallhattak szurkolóink. A háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes együttesünket érintő változások azonban a klub vezetőségének összetételét érinti. Csapatunk ügyvezetője Hajba Ádám szerződése június 30-án lejárt, megbízatását a tulajdonos nem kívánta meghosszabbítani, ezért az új ügyvezető keresése volt elsődleges feladat. A klub korábbi játékosának, majd csapatvezetőjének Kozma Gergőnek személyében végül megtalálta ezt. Az új ügyvezető egy fiatal vezetőként tevékenykedik csapatunk sikeréért, akinek megbízatása július 1-től lépett életbe. Távozik hosszú évek, évtizedek után Németh Zsolt is, aki fontos szerepet töltött be a csapat életében. Ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket eddigi munkájukért és további sok sikert, jó egészséget kívánni. A keret kialakítása jelenleg gőzerővel zajlik és az érkező kosarasok kilétére is hamarosan fény derül."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport

Tovább az oldalra