Újabb békemenetet hirdettek március 15-re

680 ezer embert várnak rá. “Brüsszel felé bizonyítani kell, itthon pedig meg kell mutatnunk az erőnket.”

Március 15-én, a parlamenti választások előtti kampányhajrában újra Békemenet lesz Budapesten, ahová csaknem 700 ezer embert várnak. Csizmadia László főszervező szerint az újabb akcióval “Brüsszel felé bizonyítani kell, itthon pedig meg kell mutatnunk az erőnket”.

Alig pár hónappal a tavaly október 23-i Békemenet után, idén március 15-ére újabb hasonló, vonulást hirdet a kormányközeli Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) – erről újévi köszöntőjében beszélt a szervezetek egyik vezetője, Csizmadia László, a videót a 444.hu vette észre.

Csizmadia szerint a március 15-i Békemeneten – amelyet tehát a parlamenti választás kampányhajrájára időzítenek – az a cél, hogy kétszer annyian legyenek az utcán, mint a tavaly őszin, amikor is a finálén szerinte 340 ezer fős tömeg hallgatta Orbán Viktor kormányfőt az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésében.

Úgy fogalmazott: " Minden normalitással bíró magyar embernek arra kell törekednie, hogy a szomszédja és a szomszédjának a szomszédja is lássa, hogy mi történik Magyarországon" – idézi a hvg.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet