Újra lehet jegyet kapni a magyar válogatott Izrael elleni felkészülési meccsére

De csak korlátozott számban.

A debreceni Nagyerdei Stadion vendégszektorát is hazai szurkolók foglalhatják el szombaton, ezért korlátozott számban ismét kaphatók jegyek a magyar labdarúgó-válogatott utolsó Európa-bajnoki felkészülési mérkőzésére, Izrael ellen.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának szerdai híre szerint a szabályoknak megfelelően fenntartottak egy szektort az izraeli drukkerek számára, ám a vendégek jelezték, hogy az MLSZ értékesítheti a számukra biztosított belépőket a hazai érdeklődőknek, így kedvezményes áron újra kaphatók jegyek az összecsapásra.

"Ezek a belépők a Nagyerdei Stadion vendégszektorába szólnak, mely szektorelválasztó kerítéssel és védőhálóval van körülvéve, ami kis mértékben ugyan, de korlátozza a tökéletes látást." - írta az mlsz.hu.

A jegyek a www.meccsjegy.mlsz.hu oldalon 3000 forintért elérhetők.

A szombati mérkőzés 18 órakor kezdődik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport