Újraélesztették a kerékpárost Szombathelyen

Feltehetőleg rosszul lett kerékpározás közben az a férfi, aki ma délután leesett a kerékpárjáról Szombathelyen, a 11-es Huszár úton. A járókelők döbbenten látták, hogy nem mozdul. Megállt a szíve.

Leesett a kerékpárjáról egy férfi pénteken délután Szombathelyen, a 11-es Huszár úton és már nem kelt fel az úttestről. A segítségére sietők észlelték, hogy nagy a baj és azonnal értesítették a mentőket. Mint kiderült, a férfinek megállt a szíve.

Kerékpárján lett rosszul és meghalt egy férfi - újraélesztették
Tánczos Mihály

A perceken belül kiérkező mentők hosszasan küzdöttek az életéért és végül sikerrel jártak, sikerült újraindítani a férfi szívét. Az újraélesztett emberrel a Markusovszky kórházba robogott a mentő.

A mentőknek sikerült újraindítaniuk a férfi leállt szívét
Tánczos Mihály

Az újraélesztés és helyszínelés idejére két sávot lezártak a négyből, a forgalmat rendőrök irányították.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Újraélesztették a padon ülve talált férfit Szombathelyen

Egy kutyasétáltató hölgy figyelt fel a furcsa pózban ülő férfire a belvárosban. Kiderült, megállt a szíve. A mentők újraélesztették.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló