Üljön be mellénk egy körre! Videón magyarázzuk el, hogyan kell használni a Zanati és Vépi úti körforgalmakat

Unger József közlekedési szakértő segített ebben nekünk. Így talán már mindenkinek érthető lesz.

"Vezetői engedélye mindenkinek lehet, de az még nem jelenti azt, hogy tud is közlekedni" - mondta a volán mögött ülve Unger József közlekedési szakértő, miközben a Zanati úton araszoltunk éppen.

Számos alkalommal adtak témát lapunknak a szombathelyi körforgalmak és az azokkal kapcsolatos anomáliák.

Legutóbb a Zanati úti körforgalommal foglalkoztunk, amikor olvasónk felvetette, sokan még mindig nincsenek tisztában azzal, hány sávosnak számít és hogyan kellene közlekedni azon a szakaszon.

Cikkünk után keresett fel minket Unger József, akivel megbeszéltük, a legegyszerűbb, ha egy videóban mutatjuk be, melyek a leggyakoribb szabálytalanságok, amiket elkövetnek az autósok és elmagyarázzuk, hogyan kellene valójában használni a Zanati és a Vép úti körforgalmakat, merthogy az utóbbit is érdemes ide venni. Így kerültünk tehát egy autóba, íme az eredmény:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos