Ultrabalatonozott a szombathelyi városvezetés

Polgármester, alpolgármesterek, éjszakai befutás. Valószínűleg elfáradtak.

„Ultrabalaton, hajnali 4 óra, a csapat legöregebb tagja is túlélte(m)” – írja Facebook bejegyzésében a szombathelyi polgármester.

Nemény András posztjához egy fotó is tartozik, amely arról tanúskodik, hogy a csapat a szombathelyi városvezetőkből állt, kiegészítve intézményvezetőkkel, városházi dolgozókkal.

Abban nincs meglepő, hogy közéleti emberek beneveznek egy futóversenyre, az viszont roppant figyelemre méltó, amikor a polgármester mellett az alpolgármesterek és a tanácsnokok teljesen létszámban részt vesznek mondjuk egy Balaton-kerülésben.

A bejegyzésekből egyébként az derül ki, hogy a csapat váltóban teljesítette a 211 kilométeres távot, és valamikor hajnalban futottak be a célba.

A posztokhoz számtalan gratuláció érkezett, a csapat viszont azóta elcsendesedett. Gyaníthatóan elfáradtak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport