Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ungár: El kell törölni az ingyenes parkolást

A téma kapcsán szerkesztőségünkben is komoly vita alakult ki. Szavazzatok, hogy lássuk, hányadán állunk!

Ungár Péter, LMP-s országgyűlési képviselő csütörtök délután tartott rövid sajtótájékoztatót a szombathelyi Fő téren, a téma pedig az ingyenes parkolás Ingyenes lett a parkolás Szombathelyen: káosz és küzdelem a belvárosban 2020. November 06. 15:59 volt.

A képviselő szerint az elmúlt egy hónapban bebizonyosodott, hogy a parkolás ingyenessé tétele nagyon sok problémát okoz a belvárosok lakóinak és az önkormányzatoknak is, ráadásul nincsenek tényszerű adatok arról, hogy a járvány elleni harcban bármennyit is segítene.

Ungár kiemelte, hogy a magyar kormány által gyakran követendő példaként emlegetett V4-ek közül sem vezetett be senki ingyenes parkolást.

A téma egyébként még mindig nagyon megosztó, és ezt tökéletesen bizonyítja, hogy a sajtótájékoztatóról visszaérve a szerkesztőségben is vita alakult ki belőle.

Sok érv sorakozik mindkét oldalon, amiket most nem is kezdek sorolni, mert mindenkinek megvan a maga véleménye, és már amúgy is a könyökünkön jön ki az egész.

Inkább csak elindítok egy szavazást, hogy lássuk, Önök hogy vélekedtek erről?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Ingyenes lett a parkolás Szombathelyen: káosz és küzdelem a belvárosban

Még mindig nem egészen értjük, miért ez lenne a fegyver a koronavírus ellen.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra