Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ungár-lejáratókampányba kezd Hende Csaba Szombathelyen? – Frissítve

Erről kaptunk sajtóközleményt, melyet Ungár Péter és Czeglédy Csaba szignózott.

Az egyre kétségbeesettebb Hende Csaba úgy tűnik, jogsértéstől sem riad vissza annak érdekében, hogy ne teljesen esélytelenül vegyen részt a jövő évi országgyűlési választáson.

Mindkettőnkhöz a napokban egymástól függetlenül eljutott információk alapján Hende Csaba a Demokratikus Koalíció nevének hamis módon való feltüntetésével gyártat le egy Ungár Pétert lejáratni kívánó szórólapot, amit a Mediaworksszel akar terjesztetni.

Felszólítjuk Hende Csabát, hogy a tőle már megszokott piszkos módszereket ne alkalmazza, mert a felelősségre vonást nem fogja elkerülni!

Mindenkivel szemben, aki részt vesz a hamis tartalmú szórólapok elkészítésében és terjesztésében, meg fogjuk tenni a szükséges jogi lépéseket.

Mi az előválasztási kampány során nem egymás negatív színben való feltüntetésével, hanem a választókkal foglalkozunk.

Hende Csaba pedig jobban tenné, ha a maradék fennmaradó idejében azért dolgozna, hogy a szombathelyi emberek közös önkormányzata legalább ugyanakkora támogatást kapjon, mint Zalaegerszeg, Győr, Veszprém, Sopron.

Ungár Péter és Czeglédy Csaba,
a szombathelyi előválasztás jelöltjei


Frissítés:

Nem sokkal később aztán jött is erre a szombathelyi Fidesz reakciója, közleményüket változtatás nélkül közöljük:

Czeglédy Csaba és Ungár Péter egy párhuzamos valóságban él, és már rémeket látnak. Visszautasítunk minden vádaskodást, és felszólítjuk őket arra, hogy kérjenek bocsánatot!

FIDESZ Szombathelyi Szervezete

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra