Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ungár Péter: Hende Csaba földesúrként tekint magára

Az LMP-s képviselő nem engedi el a hídkérdést.

Másodszor szólalt meg Ungár Péter: Hende Csaba ott újíttat fel hidat Szombathelyen, ahol lak​ik 2021. July 13. 22:11 Ungár Péter országgyűlési képviselő a Hende Csaba által bejelentett Hende bejelentett: több mint 1 milliárd forint jön szombathelyi fejlesztésekre 2021. July 07. 15:42 1,2 milliárd forintos szombathelyi fejlesztési csomag és az ehhez kapcsolódó hídfelújítás ügyében.

Az LMP-s politikus egy mai online sajtótájékoztatón azért kritizálta Hendét, mert a fent említett összeg felhasználást nem egyeztette a városvezetéssel, hanem saját maga döntötte el.

Ungár Péter
Facebook/Ungár Péter

„Hende Csaba földesúrként tekint magára: a Markusovszky kórháznál lévő hidat, amely környékén ő lakik, előbbre sorolja, mint a Szent István király utcai hidat, ami egyébként olyan rossz állapotban van, hogy a napokban egy részét le is kellett zárni. Olyan a szakértők szerint is egyértelműen fontos felújítások, mint a Paragvári utca felújítása pedig teljesen kimarad a Hende-féle listából” - olvasható a sajtótájékoztató után kiadott közleményben.

Ungár emlékeztet: a kormány által elvont 3 milliárd forint kompenzációjaként szabad felhasználású keretként továbbra is nulla forint érkezett Szombathelyre, miközben a szomszédos megyeszékhelyek milliárdokat kaptak a kormánytól.

A város szerinte vesztese az utóbbi időszaknak, aminek oka, hogy olyan képviselője van, aki nem végzi a dolgát, és amikor végre valami forráshoz jut, akkor önkényesen dönti el, hogy mire menjen a pénz.

Ungár Péter azt ígéri, ha jövő tavasszal megnyeri a választást, akkor egyrészt visszaszerzi az elvont pénzt, másrészt olyanok döntenek majd a célokról, akik együtt élnek a döntés következményeivel.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet