Ungár Péter: Hende Csaba földesúrként tekint magára

Az LMP-s képviselő nem engedi el a hídkérdést.

Másodszor szólalt meg Ungár Péter: Hende Csaba ott újíttat fel hidat Szombathelyen, ahol lak​ik 2021. July 13. 22:11 Ungár Péter országgyűlési képviselő a Hende Csaba által bejelentett Hende bejelentett: több mint 1 milliárd forint jön szombathelyi fejlesztésekre 2021. July 07. 15:42 1,2 milliárd forintos szombathelyi fejlesztési csomag és az ehhez kapcsolódó hídfelújítás ügyében.

Az LMP-s politikus egy mai online sajtótájékoztatón azért kritizálta Hendét, mert a fent említett összeg felhasználást nem egyeztette a városvezetéssel, hanem saját maga döntötte el.

Ungár Péter
Facebook/Ungár Péter

„Hende Csaba földesúrként tekint magára: a Markusovszky kórháznál lévő hidat, amely környékén ő lakik, előbbre sorolja, mint a Szent István király utcai hidat, ami egyébként olyan rossz állapotban van, hogy a napokban egy részét le is kellett zárni. Olyan a szakértők szerint is egyértelműen fontos felújítások, mint a Paragvári utca felújítása pedig teljesen kimarad a Hende-féle listából” - olvasható a sajtótájékoztató után kiadott közleményben.

Ungár emlékeztet: a kormány által elvont 3 milliárd forint kompenzációjaként szabad felhasználású keretként továbbra is nulla forint érkezett Szombathelyre, miközben a szomszédos megyeszékhelyek milliárdokat kaptak a kormánytól.

A város szerinte vesztese az utóbbi időszaknak, aminek oka, hogy olyan képviselője van, aki nem végzi a dolgát, és amikor végre valami forráshoz jut, akkor önkényesen dönti el, hogy mire menjen a pénz.

Ungár Péter azt ígéri, ha jövő tavasszal megnyeri a választást, akkor egyrészt visszaszerzi az elvont pénzt, másrészt olyanok döntenek majd a célokról, akik együtt élnek a döntés következményeivel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet