Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ungár Péter kengurujelmezben csap oda a komolykodó, öltönyös politikusoknak

Persze, főleg azoknak, akik a vetélytársainak számítanak a képviselőségért folytatott harcban.

" Egy fontos épület előtt öltönyben állni. Egy bizottsági ülésen fotózkodni. Mindegy egyes önkormányzati képviselővel, járókelővel közös képet csinálni. Minden szövegben leírni, hogy egy fontos ügyet tárgyalok fontos emberekkel.

A politikából a külsőségek kavalkádját csinálni, komolykodni, fontoskodni. Mindent, amit fizetésért alapvető megcsinálni úgy beállítani, hogy az önmaga a tevékenység, az maga a szolgálat.

Tinilányokat megszégyenítő szelfi-mánia, a nárcizmus orgiája"

- írja többek között pár nappal ezelőtti Facebook-posztjában Ungár Péter, a Szombathelyen gyakran megforduló, itteni politikai ambíciókkal bíró LMP-s országgyűlési képviselő. Ungár a fotón kengurujelmezben áll a szombathelyi városháza előcsarnokában, a kép egyébként korábban, egy gyermekfarsangon készült.

Persze, az is kiderül, hogy kire céloz éppen: "Ezt kínálja Bana Tibor és Hende Csaba Szombathelynek és térségének" - írja.

Aztán jön az ígéret: "Sok hibám van, sokszor csináltam és mondtam butaságot, de velem nem a tartalomnélküliséget szelfibe csomagolva kapná Szombathely. Ezt tudom ígérni."

És a konklúzió: "A szombathelyiek ugyanis tudják: aki fontoskodik, az nem fontos, aki komolykodik, az nem komoly" - fejezi be a posztot.

Egy fontos épület előtt öltönyben állni. Egy bizottsági ülésen fotózkodni. Mindegy egyes önkormányzati...

Közzétette: Ungár Péter – 2020. október 26., hétfő

A poszt elejével tulajdonképpen egyet is lehet érteni, valóban látszik, hogy sokan a külsőségekkel fedik el a tartalom hiányát. De aztán csak kiderül, hogy a laza poszt mögött is politikai szándék van.

Hiszen Ungár nemrég podcastünkben Podcast: Mit is szeretne Ungár Péter Szombathelyen? 2020. September 02. 19:52 jelentette be, hogy Szombathelyen szeretne indulni Ungár Péter egyértelműsítette: Szombathely országgyűlési képviselője szeretne lenni 2020. October 06. 16:01 országgyűlési képviselőjelöltként.

Ha ez sikerül neki, akkor Hende Csaba (Fidesz) lesz az első számú ellenfele a 2022-es országgyűlési választásokon. Ehhez viszont először meg kell nyernie az ellenzéki előválasztást, ahol nagy valószínűséggel Czeglédy Csaba és Bana Tibor is az ellenfele lesz. Biztos, hogy a Bana, Ungár, Czeglédy hármasból kerül ki Szombathely ellenzéki képviselő-jelöltje 2022-ben? 2020. September 01. 19:35

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra