Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ungár Péter ismét országos pozíciót kapott az LMP-ben

Tegnap volt tisztújítás a pártban.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ungárt az LMP elnöksége tagjának és titkárának választották meg, ezt mag a Szombathelyen is aktívan politizáló érintett jelentette be Facebook-oldalán.

Ungár Péter
Józing Antal

A pártot társelnökként a 33 éves Kanász-Nagy Máté és az eddig is társelnöki posztot betöltő Schmuck Erzsébet vezeti majd. Az elnökség tagja lett még Keresztes László Lóránt országgyűlési frakcióvezető, korábbi társelnök, Lengyel Szilvia volt országgyűlési képviselő, az LMP pártalapítványának társelnöke, Tetlák Örs, Érd alpolgármestere és Hanák Gábor, aki eddig is tagja volt az elnökségnek.

Ungár Péterrel tavaly októberben készítettünk interjút Ungár Péter, a fővárosi, aki Szombathelyen akarja magát megmutatni 2019. October 30. 08:09 .

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés