Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ungár Péter: „Egy országban élünk mi homoszexuálisok a homofóbokkal, ne egymást bántsuk”

A másságát nyíltan vállaló LMP-s országgyűlési képviselő is megszólalt a homoszexualitást és a pedofíliát összemosó törvényről.

Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője és szombathelyi képviselőjelöltje Facebook-posztban reagált a múlt héten megszavazott Megszavazták a homofób pedofiltörvényt June 15. 15:52 homofób pedofiltörvényre. Arra hívta fel a figyelmet, hogy a törvénnyel a Fidesz tudatosan generálja a megosztottságot Magyarországon.

Ungár szerint a törvény módosítása egy cinikus, lelketlen politikai játék volt. Ha a pedofília ellen akart volna a Fidesz küzdeni kiveszi a homoszexualitásra vonatkozó részt és akkor a Parlament 100 százalékos többséggel megszavazta volna – írja.

Megjegyzi, nem hiszi, hogy jót tesz a hazánkban elő szexuális kisebbségeknek, ha az egész kérdéskört a „Nyugathoz tartozás” szimbólumának állítják be. Szerinte attól, mert a homofóbokat kioktatják és becsmérlik, nem lesz kevesebb belőlük.

Ungár felhívja a figyelmet arra, hogy egy országban élnek a homoszexuálisok a homofóbokkal meg mindenki mással. Azok ellen kell küzdeni, akik megosztják az embereket, nem egymás ellen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra