Ungár Péter a szombathelyi Két Medve nevű kocsmához hasonlította az országgyűlést

Az LMP-s országgyűlési képviselő ciklusindító sajtótájékoztatót tartott.

A szombathelyi Két Medve nevű kocsmához hasonlította az országgyűlést Ungár Péter. Az LMP-s országgyűlési képviselő, frakcióvezető ciklusindító sajtótájékoztatóján kijelentette, "ne gondoljuk, hogy az Országgyűlésnek zsibvásárnak, a Két Medve nevű szombathelyi kocsmának vagy egy általános iskolának a színvonalát kellene produkálni."

(A Két Medve egy szombathelyi, belvárosi kocsma, a fiatalok kedvenc helye, extra hosszú - kora reggeltől hajnalig - nyitva tartással.)

Ezért az előttük álló egyik legfontosabb feladatnak a parlamenti munka színvonalának emelését nevezte. Hozzátette, az LMP zöld pártként azon lesz, hogy azok a multikat, akik a környezetszennyezés nagy részét okozzák, és a profitot kiviszik az országból, nagyobb adókat fizessenek.

Megjegyezte, ki kell mondani, hogy a jelenlegi gazdasági rendszer fenntarthatatlansága okozza a klímaváltozást.

Ungár Péter egyébként nemrég Hadházy Ákossal vitatkozott össze Szombathelyi kocsmázás miatt csapott össze Hadházy Ákos és Ungár Péter 2022. April 27. 16:01 egy szombathelyi kocsmázás miatt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet