Ungár Péter a szombathelyi Két Medve nevű kocsmához hasonlította az országgyűlést

Az LMP-s országgyűlési képviselő ciklusindító sajtótájékoztatót tartott.

A szombathelyi Két Medve nevű kocsmához hasonlította az országgyűlést Ungár Péter. Az LMP-s országgyűlési képviselő, frakcióvezető ciklusindító sajtótájékoztatóján kijelentette, "ne gondoljuk, hogy az Országgyűlésnek zsibvásárnak, a Két Medve nevű szombathelyi kocsmának vagy egy általános iskolának a színvonalát kellene produkálni."

(A Két Medve egy szombathelyi, belvárosi kocsma, a fiatalok kedvenc helye, extra hosszú - kora reggeltől hajnalig - nyitva tartással.)

Ezért az előttük álló egyik legfontosabb feladatnak a parlamenti munka színvonalának emelését nevezte. Hozzátette, az LMP zöld pártként azon lesz, hogy azok a multikat, akik a környezetszennyezés nagy részét okozzák, és a profitot kiviszik az országból, nagyobb adókat fizessenek.

Megjegyezte, ki kell mondani, hogy a jelenlegi gazdasági rendszer fenntarthatatlansága okozza a klímaváltozást.

Ungár Péter egyébként nemrég Hadházy Ákossal vitatkozott össze Szombathelyi kocsmázás miatt csapott össze Hadházy Ákos és Ungár Péter 2022. April 27. 16:01 egy szombathelyi kocsmázás miatt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet