Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ungár Péter szerint Hende Csaba megalázta a vidéki polgármestereket

Az LPM-s politikus Hende egyik Facebook-posztjára reagált.

Ungár Péter, Vas megye 1-es választókerületének előválasztási képviselőjelöltje közleményben reagált Hende Csaba országgyűlési képviselő Facebook-posztjára.

Hende több képet posztolt , amelyeken a választókerülethez tartozó 11 kisebb település polgármesterével látható, ahogyan egyenként nyújt át nekik egy díszkötéses dokumentumot. Hende ezt írta a képek mellé:

"Térségünk tizenegy települése kapott egy-egy millió forintos kormánytámogatást, amelyet helyi rendezvények megvalósítására fordíthatnak. Ezek támogatói okiratait mai napon adtam át valamennyi település polgármesterének."

Erre reagált Ungár Péter közleményével:

Hende Csaba megalázta a vidéki polgármestereket

Hende Csaba földesurat játszva fotóztatta magát több vas megyei település polgármesterével. Hendét azért kellett körberajongania a falvak vezetőinek, mert főúri kegyből 1-1 millió forintot “hozott” neki, amit aztán a közösségek rendezvényekre költhetnek el. Azt itt mondjuk el, hogy ez az egy-egy millió forint a magyar adófizetők pénze.

Furcsa viszony van Hende és a pénz között. Akkor ugyanis nincs köze fideszes képviselőtársamnak egy adott település pénzügyeihez, ha onnan a kormány elvon költséget, de az mindenképpen az ő érdeme, ha néhány százezer, esetleg milliós tétel érkezik az adott helység kasszájába.

Hende lealacsonyító módon bánik a települési polgármesterekkel, akiknek kutya kötelességük megköszönni minden egyes forintot, amit az ő kegyéből megkaptak.

Azt tanácsolom képviselőtársamnak, hogy valódi munkával és ne alamizsnával segítse a választókerületéhez tartozó falvak életét.

Ungár Péter

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra