Ungár Péter szerint Orbán Viktor nem fizetett a horvátországi nyaralójuk használatáért

Korábban az erre vonatkozó kérdésre nem volt hajlandó válaszolni. Ahogy arra sem, hogy ezt korrupciónak tartja-e.

A magyar miniszterelnök nem fizetett azért, hogy a nyaralójukban tartózkodott - vallotta be a Gulyáságyú Média podcastjében az LMP társelnöke, amire az rtl.hu hívta fel a figyelmet. Az erre vonatkozó kérdésre korábban nem volt hajlandó válaszolni.

Mint arról mi is beszámoltunk, ebben az interjúban nem árulta el, hogy Orbán fizetett-e az ott tartózkodásért, és arra sem válaszolt, hogy más is volt-e Orbánnal, vagy hogy korrupciónak tartja-e az ügyet, mindenesetre az kiderült, hogy Orbán Schmidt Mária, Ungár édesanyja vendégeként nyaralt az abbáziai villában. Azt ugyanakkor többször megemlítette, hogy nem érti, hogy ő ebben az ügyben miért lett ennyire fontos, majd úgy fogalmazott, hogy ez egy "nettó rám húzott politikai ügy", amivel csak az LMP most induló EP-kampányának akarják elvenni az élét.

Most viszont az is kiderült, hogy édesanyja, Schmidt Mária örült volna, ha ez az ügy véget vet az ellenzéki karrierjének.

A beszélgetésben egyébként azt is megjegyezte, hogy az Orbán-rendszert pozitívabban éli meg, mint a Gyurcsány-rendszert.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet