A SZOVA is leáll az ünnepek alatt, egy egész hétre

Sürgős esetekben a leállás alatt is lehet keresni őket.

A SZOVA Nonprofit Zrt. Boglárka utcai központjában, valamint a Kőszegi utcai ügyfélszolgálatán a bérleménykezelési és társasházkezelési osztály a két ünnep között,

2022.12.23 13:00-tól – 2023.01.01-ig nem fogad ügyfeleket

- írja a cég közleménye.

A SZOVA NZrt. által kezelt társasházakkal és bérleményekkel kapcsolatos azonnali elhárítást igénylő hibabejelentéseket ebben az időintervallumban is fogadják az erre fenntartott számon: +36/20/392-5765. Munkaidő után, hétvégén és ünnepnapokon kizárólag sürgős esetekben hívható a megadott telefonszám.

Arról is tájékoztatják a lakosságot, hogy a szombathelyi polgármesteri hivatalban 2022. december 23. 12:00 órától 2023. január 6. napjáig  terjedő időszakban  igazgatási szünetet rendelt el a városi közgyűlés .

Ezen időszakban a szociális igazgatás 2022. december 28. (szerda) és 2023. január 4. (szerda) napokon működik.

Az igazgatási szünet utáni első munkanap: 2023. január 9. (hétfő).

A Kőszegi utcában a két ünnep között a Szomhull NKft. ügyfélfogadása reggel 8:00-12:00-ig kizárólag telefonos és e-mailes ügyeletet tart.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet