Videó: Megkérdeztük a szombathelyieket, mit szólnak a szigorú korlátozásokhoz

Bezárnak a vendéglők, indul az online oktatás és este nyolcig haza kell érni.

Orbán Viktor hétfő délelőtt jelentette be, Kijárási tilalom este 8-tól reggel ötig, bezárnak az éttermek - jelentette be Orbán Viktor 2020. November 09. 10:47 hogy szerdától tovább szigorodnak a korlátozások.

Többek közt bezárnak a vendéglők, és csak kiszállítással működhetnek, a középiskolákban és a felsőfokú tanulmányi intézményekben átállnak online tanrendre, nem lehet több rendezvényt tartani és este nyolcig haza kell érni.

Megkérdeztük a szombathelyieket, mit szólnak a szigorú intézkedésekhez, és hogy érinti őket.

Ebben a cikkünkben Mi lesz a kutyákkal és az esti kocogással a kijárási tilalom alatt? 2020. November 09. 15:55 pedig szavazhatnak a korlátozásokról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Kijárási tilalom este 8-tól reggel ötig, bezárnak az éttermek - jelentette be Orbán Viktor

A miniszterelnök elmondta, a korlátozások egyelőre 30 napig lesznek érvényesek.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video