Utcabállal ünneplik a Károly Róbert utca felújítását Szombathelyen

Nem is olyan soká.

Utcabállal ünneplik a szombathelyi Károly Róbert utca felújítását az ott élők - közölte Németh Ákos, a városrész képviselője Facebook-oldalán.

Videójában elmondta, december 1-re teljesen elkészül az út, ezt pedig másnap, december 2-án délután 14 órától egy batuysbulival ünneplik meg. Ezt a Kisz Lakótelepért Egyesület szervezi, helyszíne pedig a KISZ kocsma előtti tér lesz.

A kocsma azonban nemrégiben bezárt, ahogyan korábban írtunk Szép csendben bezárt a legendás KISZ-kocsma Szombathelyen 2023. November 01. 15:58 róla.

Szocreál épület, szocreál ivó a szocreál lakótelepen. Már csak Thürmer elvtárs és egy pártalapítás hiányzik. Már akinek - írtuk tavalyelőtt a KISZ-kocsmáról, amikor körbejártuk Jöjjön velünk egy szombathelyi kocsmakörre, mi álljuk a számlát! 2021. July 07. 07:13 Szombathely ismertebb ivós helyeit.

KISZ kocsma Szombathelyen
A bejárat felett a régi név
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet