Márki-Zay Péterrel és Czeglédy Csabával találkozhat szombat reggel a szombathelyi vásárcsarnoknál

Utcafórumot tartanak, így kérdezhet is tőlük.

„Találkozási és beszélgetési lehetőség Márki-Zay Péterrel, az egyesült ellenzék miniszterelnök-jelöltjével” – írják az utcafórumot hirdető Facebook-esemény kísérőszövegében.

Forrás: Facebook

Márki-Zay Péter, az összefogásban részt vevő ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje szombaton, január 22-én reggel 7:30-tól 8:30-ig tart utcafórumot a szombathelyi piacnál (Hunyadi út 5-7.).

A fórumon jelen lesz Czeglédy Csaba, Vas megye 1-es választókerületének (Szombathely és 11 környező település) közös ellenzéki képviselőjelöltje is.

Mindketten várják az érdeklődők kérdéseit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet