Márki-Zay Péterrel és Czeglédy Csabával találkozhat szombat reggel a szombathelyi vásárcsarnoknál

Utcafórumot tartanak, így kérdezhet is tőlük.

„Találkozási és beszélgetési lehetőség Márki-Zay Péterrel, az egyesült ellenzék miniszterelnök-jelöltjével” – írják az utcafórumot hirdető Facebook-esemény kísérőszövegében.

Forrás: Facebook

Márki-Zay Péter, az összefogásban részt vevő ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje szombaton, január 22-én reggel 7:30-tól 8:30-ig tart utcafórumot a szombathelyi piacnál (Hunyadi út 5-7.).

A fórumon jelen lesz Czeglédy Csaba, Vas megye 1-es választókerületének (Szombathely és 11 környező település) közös ellenzéki képviselőjelöltje is.

Mindketten várják az érdeklődők kérdéseit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet