Eddig: 352 020 / 3 000 000 Ft, 20 támogató. Még12nap.
Légy része az igazságnak!

Útlezárások lesznek Kőszegen

Két utat lezárnak, egyet viszont megnyitnak.

Marás és aszfaltozás miatt a Táncsics Mihály utca, szennyvíz-rekonstrukció utáni helyreállítás miatt a Gyöngyös utca lesz lezárva a következő napokban Kőszegen - írja a Kőszeg Város Facebook-oldal.

Légy része az igazságnak!
Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Előbb augusztus 10-12-ig a Táncsics Mihály utcát zárják le aszfaltmarási és aszfaltozási munkálatok miatt. A lezárás érinti a játszótéri térköves parkolót is, ott 7 és 17 óra között lesz lezárva az út, így a parkolás sem lesz lehetséges.

Augusztus 10. és 24. között egy másik utcában is munkálatok lesznek. A Gyöngyös utcai szennyvízrekonstrukció helyreállítási munkálatai miatt itt gépjárművel nem lehet majd közlekedni, parkolni reggel hét és délután öt óra között.

Ezek mellett viszont a Várkör északi szakasza megnyílik a gépjárműforgalom előtt. A munkálatok előrehaladtával a Gyöngyös utca Dózsa György utcáig tartó szakasz járható lesz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra