V. Németh Zsolt ismét a hungarikumok egyik védelmezője lesz

Életmódunk mellett nemzeti kincseinket is védi majd a vasi képviselő.

V. Németh Zsolt ismét tagja lesz a Hungarikum Bizottságnak - adta hírül az idén újraválasztott vasi országgyűlési képviselő saját Facebook-oldalán .

Az ide felöltött dokumentum alapján kiderül, hogy a bizottságba Nagy István agrárminiszter kérte fel még a múlt héten a képviselőt, amelyet el is fogadott. Megbízatása a dokumentum szerint határozatlan időre szól.

V. Németh Zsolt 1998 óta folyamatosan Vas megye déli részének országgyűlési képviselője, 2006-ig az MDF, attól kezdve a Fidesz színeiben.

2010-től 2014-ig a vidékfejlesztési minisztérium, 2014-től 2018-ig a földművelésügyi minisztérium államtitkára volt. 2018-tól pedig miniszteri biztosként foglalkozott a „kiemelkedő nemzeti értékekkel” , idén pedig 4 évre kinevezték a magyar életmódot védő miniszteri biztosnak V. Németh Zsolt lett a magyar életmódot védő miniszterelnöki biztos 2022. June 29. 15:09 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek