Vaddisznók nyomattak az út szélén, Sárvár közelében

Az állatok éppen az úton akartak átkelni, amikor egy autós videóra vette őket.

Sok sofőr rémálma a szarvassal, vagy a kisebb testű, de rendkívül zömök vaddisznóval való ütközés.  Vas megyében rengeteg a vad, így aki éjszaka közlekedik az jó eséllyel lát valamilyen kisebb-nagyobb testű állatot.

A fenti videóban látható állatok egyikét az autó vezetője szerencsére már a körforgalomba behajtáskor észlelte azon az úton, amin folytatta az útját a körforgalomból. Ezért felkészült a vadakra és így meg tudjuk mutatni őket.

Vaddisznó a 834-es út szélén, Sárvár közelében
TM/Nyugat.hu

Mostanában ismét előtérbe került a vaddisznó állomány drasztikus csökkentése. A 2025. február 28-ig kitűzött cél 0,5 vaddisznó/négyzetkilométer.

.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló