Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vágányzár lesz a Csorna-Porpác és a Szombathely-Vasvár szakaszokon

Mutatjuk a pontos menetrendet erre az időszakra!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szombathely - Hegyeshalom vasútvonalon pályakarbantartási munkát végeznek 2019. június 22-től (szombat) július 5-ig (péntek), emiatt az alábbi hirdetményen szereplő vonatok a fejlécükben megjelölt napokon módosított menetrend szerint közlekednek.

Vonatpótló buszok közlekednek majd a sárga alapon megjelölt menetrend szerint a Szombathely – Csorna állomások között az InterCity vonatok helyett, valamint a Porpác – Csorna állomások között a személyvonatok helyett.

GYSEV Zrt.
GYSEV Zrt.

Továbbá a Szombathely – Zalaszentiván vasútvonalon is pályakarbantartási munkát végeznek majd 2019. június 23-án, vasárnap, ezért az alábbi hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Szombathely – Vasvár állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek a sárga alapon megjelölt menetrend szerint. A vágányzár idején az átszállások biztosítása érdekében a Zalaszentiván – Zalaegerszeg vonalszakaszon a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

GYSEV Zrt.
GYSEV Zrt.

Kizárólag az alábbi vonatok menetrendje módosul, a fel nem tüntetett vonatok továbbra is változatlan menetrend szerint közlekednek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hasznos

Hirdetés