Eddig: 423 520 / 3 000 000 Ft, 30 támogató. Még11nap.
Légy része az igazságnak!

Vágányzár lesz Szombathely és Szentgotthárd között szeptemberben

Mutatjuk, hogy mi változik!

Pályakarbantartási munkákat végeznek a Szombathely–Szentgotthárd vasútvonalon, ezért 2023. szeptember 16-án és 23-án egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, Körmend és Szentgotthárd állomások között pedig egyes vonatok helyett vonatpótló autóbuszok járnak.

Részletek az alábbi hirdetményben:

GYSEV Zrt.

A Szentgotthárd–Körmend–Zalaegerszeg kombinált viszonylaton a vágányzár idején módosuló átszállási lehetőségekről külön hirdetmény készült:

GYSEV Zrt.

A GYSEV felhívja az utazók figyelmét, hogy szeptember 15-től október 2-ig hétvégi napokon a Szentgotthárd–Győr–Budapest-Keleti viszonylatú InterCity vonatok Budapest-Kelenföld kiindulási, illetve célállomással közlekednek.

Erről ebben a hirdetményben tájékozódhatnak:

GYSEV Zrt.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos

Tovább az oldalra