Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Vágányzári menetrend a Szombathely–Szentgotthárd vasútvonalon

Egyes vonatok helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A Szombathely–Szentgotthárd vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkálatok miatt 2021. október 16-án és 2021. október 30-án napközben Szombathely és Körmend állomások között egyes vonatok helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek. Körmend és Szentgotthárd között a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

A vágányzár ideje alatt a 9167 számú Szentgotthárd (ind. 8:36)–Szombathely (érk. 9:23 / ind. 9:27)–Sopron (érk. 10:17) viszonylatú személyvonat Szentgotthárd és Szombathely állomások között módosított menetrend szerint közlekedik.

A Szentgotthárd–Körmend–Zalaegerszeg kombinált viszonylaton a helyközi autóbuszjáratok változatlan menetrenddel közlekednek, a Nádasd–Körmend–Szombathely kombinált viszonylaton a vágányzár idején igénybe vehető átszállási lehetőségekről külön hirdetmény készült.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra