Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ungár: Ha Hende nem lenne házas, magánéleti közeledésnek venném a dicséreteit

Olyan szép, amikor egy politikus ennyire szeret egy másikat!

Nemrég írtunk arról, hogy Hende Csaba, Szombathely fideszes országgyűlési képviselője nagyon elismerően beszélt Ungár Péterről és annak családjáról. Dicsérjen meg téged a Hende Csaba! February 10. 07:10 Miközben információink szerint a két politikus nagyon nincs jóban, ott bírálják egymást, ahol csak lehet. Ez nem csoda, hiszen ellenfelek lesznek a közeledő országgyűlési választásokon. Mindkettő Szombathely és környékének képviselője szeretne lenni.

Hende Csaba most a szokásos online sajtótájékoztatóján másodszor is agyondicsérje Ungárt.

A Hende család nem lett gazdag…

Előbb azonban megtudtuk, hogy Hende nagyapja oladi bíró, majd megyei közgyűlési tag volt, az édesapja pedig a Hazafias Népfront színeiben tanácstag, ő maga pedig 1988 óta vesz részt a helyi és az országos politikában. Ahogy mondta, az utóbbi száz év alatt sok minden történt, de egy valami biztos: „A mi családunk nem lett gazdag.”

Ki kivel labdázott?

Itt rögtön adódott is az átvezetés az Ungár családra, amelyik ugye gazdag lett. Bár Hende inkább azt hangsúlyozta, hogy az Ungár család kiváló család, Péter meg egy nagyon felkészült, nagyon tehetséges ember.

Facebook, Nyugat.hu

Hende emlékszik azokra az időkre is, amikor Péter és az ő gyerekei együtt játszottak a kormányüdülőben, és nagyon jól megértették egymást. Most aztán Ungár nagyon bizonyítaná, hogy ellenzéki, no de hát ezek után?

Hende egyébként szurkol, hogy Ungár győzze le a riválisait az előválasztáson, mert mindenki nyugodt lehet, „Ungár Péter a megfelelő pillanatban a jó gombot fogja megnyomni”.

Honnan ez a szeretet?

Hogy ez a gombnyomás pontosan mit fed, nem derült ki. Mi azonban megkérdeztük Ungár Pétertől:

Valóban együtt nyaraltak Hende Csabával a kormányüdülőben? Milyen volt a kapcsolat a két család között?

Amiről Hende mesél, valószínűleg az első Orbán kormány idején történt. Én akkor úgy hatéves voltam, és sem rá, sem a családjára nem emlékszem. Ami azonban biztos: édesapám és Hende nem voltak jó viszonyban.

Örül-e annak, hogy a kormányoldalról egy ilyen erős támogatót kapott Hende személyében, aki már sokadszor mondja el a nyilvánosság előtt, mennyire nagyra tartja Önt?

Ezt a sok dicséretét – ha Hende Csaba nem lenne házas – magánéleti közeledésnek venném. Egyébként meg mindezt rendkívül gyermeteg módjának tarom az ellenzéki előválasztásba való beavatkozásnak. Megértem, ha fél tőlem, de rossz útnak tartom, ha valaki folyton a másik családját emlegeti. Én se tettem ezt vele.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra