Vajon hol járt fotósunk? – Egyedi sziklaképződmény máriatövissel

Újra Vas megyében kalandoztunk.

Ez év februárjában indítottuk Hol járunk? 2021. February 08. 07:00 útjára új sorozatunkat, melyben egy kis játékra invitáljuk olvasóinkat: ki kell találni, hogy merre járt fotósunk. Úgy látjuk, sokan szeretik a játékot és sokan küldik el megfejtésüket a Facebookon vagy itt a cikk alatt.

Korábbi játékunk

A legutóbbi játékunk Vajon hol jártunk? – Egy kupola és egy nagyvíz 2021. May 24. 11:15 megfejtése: a fotón az esztergomi bazilika egyik kupolája szerepel és mögötte a város látható egy érdekes perspektívából, melyet Józing Antal újságíró kollégánk készített. Mindenkinek köszönjük, aki velünk játszott.

Egyedi sziklaképződmény egy száraz Máriatövis társaságában

Kicsit megpróbáltunk nehezíteni a feladványon, hiszen semmilyen más támpont nincs a képen és persze sziklákkal szinte bárhol találkozik az ember. Mégis úgy gondoljuk, hogy a hely és az alakzat annyira jellegzetesen varázslatos, hogy túrázni szerető olvasóink így is fel fogják majd ismerni.

Vajon hol található ez a sziklaképződmény?
Mészáros D. Zsolt

A tippeket/megoldásokat itt a cikk után, vagy a Facebook-oldalunkra várjuk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Játék