Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Vajon hol jártunk? – Egy kupola és egy nagyvíz

Ismét kimozdultunk Vas megyéből.

Ez év februárjában indítottuk Hol járunk? February 08. 07:00 útjára sorozatunkat , melyben egy kis játékra invitáljuk olvasóinkat: ki kell találni, hogy merre járt fotósunk. Úgy látjuk, sokan szeretik a játékot és sokan küldik el megfejtésüket a Facebookon vagy itt a cikk alatt.

Korábbi játékunk

A legutóbbi játékunk Vajon hol járt fotósunk? – A több száz kilométeren át húzódó tárgy egy darabja May 08. 20:37 megfejtése: a fotó a felsőcsatári Vasfüggöny Múzeumban készült, amelynek működtetőjével, Goják Sándorral egy évvel ezelőtt beszélgettünk hosszabban . Mindenkinek köszönjük, aki velünk játszott.

Kupola és víz

De nemcsak a fotósunk, hanem a szerkesztőség többi tagjai is szeretnek jönni-menni, és nemcsak Vas megyében.

A mostani feladványunk talán kicsit nehezebb, mint a korábbiak, a zöld kupolával és a háttérben a nagy vízzel olyan, mintha nem is Magyarországon készült volna. Pedig nagyon is, csak a látószög szokatlan egy kicsit.
Na, vajon ez hol lehet?
Józing Antal

A tippeket/megoldásokat itt a cikk után, vagy a Facebook-oldalunkra várjuk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Helyek

Tovább az oldalra