Vakációóóó! - Videóval küldjük nyári szünetre a diákokat

A tanév leginkább várt kicsengetése hangzik fel ma, mi pedig egy vidám videót készítettünk, amivel megemlékezünk erről a jeles napról.

Vakáció! Nem is igen kell ragozni, aki volt diák pontosan tudja, milyen érzés felírni a V-betűt a táblára, majd egy ideig elfeledkezni az órákról, felelésekről, iskolakör futásokról. Az idén úgy gondoltuk, hogy a már hagyományos fotóink helyett valami mással kedveskedünk a diákoknak, így videóval küldjük őket pihenni.

A megtekintés HD felbontásban és teljes képernyőn javasolt

Hosszú, vidám nyarat kívánunk, az érettségizőknek pedig egy nagy kalappal...

HD-ben, teljes képernyőn

A videónézőknek egy kis technikai segítség ahhoz, hogy nagy felbontásban tudják nézni a videót. Klikk a videóablak jobb alsó sarkában látható YouTube feliratra, a megnyíló ablakban a videó alatt klikk a 380p-re és állítsák át 1080p-re (HD), majd a mellette lévő gombra kattintva már teljes képernyőn, jó minőségben nézhető kisfilmünk. Jó szórakozást!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek